Cari dan Mencari

Thursday, 17 May 2012

Akhirnya, DAP Mengajar Budaya Rasuah !!!

Maka, selepas 3 kali Bersih dianjurkan yang antara lain menggesa supaya rasuah dihentikan, dan juga laungan Demokrasi dan kebebasan bersuara yang diuar uarkan oleh parti cauvanis DAP, hari ini terdedah lagilah tembelang demi tembelang parti yang paling racist di Malaysia ini.

Oh, dan jangan juga kita lupa, Lim Guan Eng ini jugalah yang sibuk melaungkan CAT ( Competency, Accountability, Trancparency??? ) di Pulau Pinang, padahal dialah sebenarnya yang paling sibuk bermain rasuah.

Kenapa aku kata sedemikian?

Yes. Selain menipu kaw kaw tentang demokrasi bersuara sehingga meminggirkan Tunku Aziz hanya kerana meluahkan perbezaan pendapat yang kononnya bertentangan dengan pendirian parti, Tunku juga cuba dirasuah oleh Lim Guan Eng sebanyak RM 50,000 dan jawatan senatorship supaya menarik balik perletakan jawatannya!

Kepala bapak engkau lah Bersih! Nah, baca selanjutnya di MyMassa. Kasi paham. Jangan sampai buta kena cucuk hidung dilembu DAP. Melalak sangat kononnya Kak Jat yang menglembukan penyokong UMNO, padahal kau orang kena lembu bodoh bodoh je sama DAP ni.

No comments:

Post a Comment